AFYONKARAHİSAR / BAYAT - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet Mahallesi Sümbül Sokak No19 Bayat / Afyonkarahisar
Vizyon
Cumhuriyet İlkokulu olarak yarınlarından emin , geleceğe güvenle bakan , hep en iyiye istekli ve hevesli yeni ufukla peşinde koşan , sürekli gelişime inanan , okuyan , araştıran , analiz ve sentez yapabilen ve bilime dayalı bir eğitim ortamında , yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan , çevrenin eğitim , bilim ve kültür merkezi olan , yönetici , öğretmen , personel , öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevremizde ´´model bir okul ´´ olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak ; onları milli eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk Milletinin milli , manevi ve kültürel değerlerini benimseyen , koruyan , geliştiren ; milletini ve tüm insanlığı seven ; ailesine , toplumuna ve vatanına bağlı ; çok çalışmaya hazır , ahlaklı , özgüven ve sorumluluk sahibi ; ufku geniş ; işbirliğine önem veren , yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır , ´´ biz ´´ ruhunu taşıyan bireyle olarak yetiştirmektir.
09:00 da başlayan derslerimiz 14:40 de sona ermektedir.
Ulaşım
Her saat başı belediye otobüsleri kalkmaktadır. Ayrıca Ankara yolu üzerinde olup Ankara yönüne giden şehirlerarası otobüslerle de ulaşım sağlanabilmektedir.
Bayat ilçe merkezi.
Okulumuz ilçe merkezinde olup , ile 47 km uzaklıktadır.